Autoverhuur Ponta Delgada Lucthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Ponta Delgada Lucthaven

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Ponta Delgada Lucthaven

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Ponta Delgada Lucthaven om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Ponta Delgada Lucthaven guide

Autoverhuur Ponta Delgada Lucthaven

Autohuur Ponta Delgada Lucthaven

Ponta Delgada Airport (PDL), officieel bekend als de Joao Paulo II Airport werd genoemd naar paus Johannes Paulus II en is gelegen op het eiland Sao Miguel, op minder dan drie kilometer van Ponta Delgada stad, gelegen op de Azoren in Portugal. Het is de drukste luchthaven in de Azoren hosting meer dan 12.000 vluchten en 930.579 passagiers (2008).

De luchthaven heeft dagelijkse lijnvluchten binnenlandse vluchten naar andere eilanden van de Azoren, evenals Madeira en de steden Porto en Lissabon langs het vasteland. De luchthaven biedt ook een aantal internationale vluchten met bestemmingen in Europa en in Noord-Amerika.

Luchtvaartmaatschappijen die regelmatig dienst deze luchthaven door middel van nationale, internationale en chartervluchten Air Berlin, Europa Airpost, Finnair, SATYA International, en TAP Portugal op te nemen. De meeste vluchten vinden plaats tijdens het zomerseizoen, van mei tot oktober.

Zodra bezoekers naar Ponta Delgada Airport in Portugal, zijn er een aantal voorzieningen dat ze wellicht geïnteresseerd zijn in, waaronder een aantal uitstekende mogelijkheden om te winkelen, autoverhuur kiosken, en gebieden om toeristische informatie te ontvangen over de streek, met inbegrip van wat er is te doen, waar te eten, en waar te verblijven.