Autoverhuur Ponta Delgada

» Auto Huren » Autoverhuur Ponta Delgada

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Ponta Delgada

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Ponta Delgada om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Ponta Delgada guide

Autoverhuur Ponta Delgada

Autohuur Ponta Delgada

Ponta Delgada is een stad gelegen op het Portugese eiland Sao Miguel langs de Azoren archipel. De bevolking van Ponta Delgada ligt op 64.516 inwoners (2001). Sinds 1976, Ponta Delgada is de hoofdstad van de Azoren. De stad is vol van een aantal seculiere en religieuze festivals het hele jaar, inclusief de Senhor Santo Cristo dos Milagres.

De belangrijkste toeristische attractie in Ponta Delgada is het Lagoa das Sete Cidades Furnas Villa do Nordeste. Het is een sightseeing tour die mensen naar plaatsen als Furnas, die vol is van natuurlijke warmwaterbronnen en de Gorreana Tea Factory neemt. Een andere bekende bestemming is Lagoa do Fogo, dat een prachtige vulkanische landschappen en prachtige omgeving langs de stranden heeft. Noreste is ook een geweldige plek om watervallen, fantastische gastronomie, en een prachtig uitzicht van Sao Miguel te vinden.

De stad Ponta Delgada wordt bediend door de Jaoa Paulo II Airport (PDL), ook bekend als de luchthaven van Ponta Delgada. Het ligt minder dan drie kilometer van de stad en is de drukste luchthaven in de Azoren.