Autoverhuur Porto

» Auto Huren » Autoverhuur Porto

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Porto

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Porto om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Porto guide

Autoverhuur Porto

Autohuur Porto

De stad Porto, ook wel bekend als Porto, is de tweede grootste stad in Portugal en een van de grootste stedelijke gebieden in het Iberisch schiereiland. De stad heeft een bevolking van 237.559 inwoners (2011) en is gespreid over 41,66 vierkante kilometer land. Porto wordt beschouwd als een Gamma Level wereldstad volgens de globalisering en de World Cities Study Group. De stad is ook een Europese Culturele Hoofdstad. Porto is het oudste Europees Centrum en staat genoteerd als een UNESCO World Heritage Site. Porto staat bekend om de productie en export van port.

Wat te zien, terwijl in Porto zijn de Ribeira, de Casa de Musica, de Fundação de Serralves (een eigentijds museum) en het Centro Português de Fotografia (de Portugese Fotografie Museum). Particulieren kunnen ook eens een cruise stroomopwaarts te nemen, ga op een poort wijntour en zien de wijn grotten, of neem een ​​FC Porto spel op het Dragao Stadion.

Porto is onderhouden door de Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informeel bekend als de luchthaven van Porto. Het ligt op ongeveer 9.6 kilometers van het centrum van de stad.