Autoverhuur Lissabon

» Auto Huren » Autoverhuur Lissabon

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Lissabon

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Lissabon om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Lissabon guide

Autoverhuur Lissabon

Autohuur Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal, en de grootste stad van het land. De stad heeft een bevolking van 545.245 inwoners (2010) en zit op 84,4 vierkante kilometer. Buiten de stadsgrenzen, is er een bevolking van meer dan drie miljoen aan 958 vierkante kilometer. Dit maakt het de negende meest bevolkte stedelijk gebied in de hele Europese Unie. Lissabon is een erkende alfa-stad vanwege het belang dat hij houdt het gebied van entertainment, media, financiën, handel, toerisme en internationale handel. Het is ook een van de oudste steden ter wereld, die dateren van vóór hoofdsteden zoals Rome, Parijs en Londen.

Er zijn veel dingen te zien en te doen, terwijl in Lissabon, zoals de Cristo Rei, Castelo de Sao Jorge en de Ponte Vasco da Gama, dat is de langste brug in heel Europa. Er is ook een aantal musea en galeries, waaronder het Museu Nacional de Arte Antigua, Museu Coleccao Berardo, en Museu do Azulejo.

De stad Lissabon is onderhouden door de Lissabon Portela Airport (LIS), en het ligt op ongeveer zeven kilometer van de stad. Het is de eerste luchthaven voor Portugal onderhoud meer dan 14 miljoen passagiers per jaar. Het is een van de grootste luchthavens in de zuidelijke regio van Europa.