Autoverhuur Funchal

» Auto Huren » Autoverhuur Funchal

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Funchal

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Funchal om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Funchal guide

Autoverhuur Funchal

Autohuur Funchal

De stad Funchal is gelegen in de Portugese regio van Madiera, een archipel net gelegen voor de kust van het land. Het is de grootste stad en de hoofdstad van de regio voor meer dan vijf eeuwen. De stad heeft een bevolking van 112.015 inwoners (2010). De stad dankt zijn naam aan de grote hoeveelheden van venkel (Funcho) die wordt gevonden op het eiland. Het wordt beschouwd als een van de mooiste steden van het land.

Sommige van de dingen te zien tijdens een bezoek aan Funchal Madeira zijn de Botanische Tuinen, die meer dan 2.000 verschillende planten, en de Santa Clara convenant, waarin alle dateert uit de vijftiende eeuw herbergt. Voor sommige van de beste in vers fruit, groenten, vis, en andere goederen, naar de Mercado dos Lavradores, gelegen in het centrum in een historisch gebouw. Andere bezienswaardigheden te zien zijn de Sao Lourenco Palace, en de Se kathedraal.

De stad wordt bediend door de Funchal Airport (FNC), ook bekend als de luchthaven van Madeira. Er zijn een aantal dagelijkse vluchten die verder gaan tussen enkele van de belangrijkste steden van het land, zoals Porto en Lissabon, naar Funchal. De luchthaven biedt haar diensten aan een aantal internationale en chartervluchten, vooral tijdens de zomermaanden van mei tot oktober. Een deel van de luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar dit vliegveld zijn onder andere Air Berlin, EasyJet, Finnair, Iberia, Luxair, en Thomas Cook Airlines.