Autoverhuur Funchal Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Funchal Luchthaven

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Funchal Luchthaven

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Funchal Luchthaven om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Funchal Luchthaven guide

Autoverhuur Funchal Luchthaven

Autohuur Funchal Luchthaven

De Funchal Airport, dat voorheen bekend als de luchthaven van Madeira (FNC), is een internationale luchthaven die is gelegen in de nabijheid van de stad Funchal in de Portugese archipel bekend als Madeira. Deze luchthaven controleert alle luchtverkeer voor het eiland. De luchthaven werd ooit bekend om zijn moeilijke, korte start-en landingsbaan. Echter, de uitbreiding van het won de luchthaven de Outstanding Structures Award van de International Association for Bridge en Structural Engineering.

In 2010, de luchthaven die landen en opstijgen, voor 22.094 vliegtuigen en zijn diensten aangeboden om 2.233.524 passagiers uit de hele wereld.

De luchthaven biedt haar diensten aan een aantal internationale en chartervluchten, vooral tijdens de zomermaanden van mei tot oktober. Een deel van de luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar dit vliegveld zijn onder andere Air Berlin, EasyJet, Finnair, Iberia, Luxair, en Thomas Cook Airlines.

Wanneer bezoekers eerst in in de Funchal Airport in Portugal, zijn ze voorzien van een breed scala aan diverse voorzieningen die hen kunnen helpen tijdens hun verblijf en hun verblijf veel aangenamer, met inbegrip van autoverhuur kiosken, winkels, en gebieden met alle verschillende soorten van toeristische informatie over wat er te zien, doen, eten, en te blijven.