Autoverhuur Faro

» Auto Huren » Autoverhuur Faro

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Faro

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Faro om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Faro guide

Autoverhuur Faro

Autohuur Faro

Faro is een stad die ligt langs de zuidelijke grens van Portugal. De stad heeft een bevolking van 41.934 inwoners (2010). Faro is de hoofdstad van de Algarve. Het staat bekend als een populaire bestemming voor mensen op zoek naar een beetje zon, in het bijzonder personen uit het Verenigd Koninkrijk en Noord-Europa. De stad heeft hij voor een reputatie als een grote beach party te midden van prachtige natuurlijke schoonheid en architectuur beïnvloed door de Moren.

Bezoekers van Faro zal willen naar de oude stad, of Centro Historico. Het is een zeer goed bewaard gebleven deel van de stad vlak bij de haven dat de achttiende eeuw architectuur en geplaveide omzoomde straten heeft. Het is ook mogelijk om een ​​boottocht op de Rio Formosa, een beschermd natuurgebied. De primaire strand in Faro is de Praia de Faro. Andere dingen te zien zijn onder andere de jachthaven, het standbeeld van Koning Alfonso III, en de oude kerk en een ziekenhuis.

Faro is onderhouden door de luchthaven van Faro (FAO). Het ligt op slechts 2,6 kilometer van het centrum van de stad. De luchthaven is erg druk in de zomermaanden, waar meer dan vijf miljoen passagiers. Luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Faro te bieden zijn onder andere Aer Lingus, Air Berlin, British Airways, Easyjet, Lufthansa, Luxair, Ryanair, Thomas Cook Airlines België, en Scandinavian Airlines.