Autoverhuur Algarve

» Auto Huren » Autoverhuur Algarve

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Algarve

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Algarve om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Algarve guide

Autoverhuur Algarve

Autohuur Algarve

De Portugese regio Algarve is het meest zuidelijke regio in het hele land. De regio heeft een bevolking van 450.484 inwoners (2011) en is 5412 vierkante kilometer groot. De hoofdstad van de regio is Faro. Een groot deel van de economie bestaat uit toerisme als het een van de meest populaire bestemmingen in heel Portugal. De regio staat bekend om zijn productie van fruit, sint bonen, amandelen en vijgen. Het is ook bekend om zijn verse vis en zeevruchten.

Door de ligging voor de kust van de Middellandse Zee, is de regio bekend om zijn prachtige stranden en de natuurparken. Lagos is zeer populair in de Algarve want het is een van de meest ontwikkelde gebieden en herbergt een aantal luxe resorts en spa’s. Sommige van de grote dingen om te zien is de Marino strand in Vilamoura, de stad van Tavira en de stad Silves, Lagos historische centrum, en de Praia da Luz.

De regio van de Algarve wordt bediend door de luchthaven van Faro (FAO), gelegen op slechts 2,6 kilometer van het centrum van de Algarve.British Airways, Lufthansa, Ryanair, Air Berlin, easyJet, Luxair, en Scandinavian Airlines bieden service naar deze luchthaven.