Autoverhuur Faro Lucthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Faro Lucthaven

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Faro Lucthaven

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Faro Lucthaven om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Faro Lucthaven guide

Autoverhuur Faro Lucthaven

Autohuur Faro Lucthaven

Faro Airport (FAO) is gevestigd 2.6 kilometers van de stad Faro, Portugal. Tijdens de zomermaanden, vooral tussen maart en oktober, kan de luchthaven erg druk als gevolg van toeristen die vanuit heel Europa en de rest van de wereld. In 2010 waren er 39.629 vliegtuigen die landden en vertrokken vanaf de luchthaven van Faro. De luchthaven onderhouden ongeveer 5.342.707 passagiers in hetzelfde jaar. Het wordt beschouwd als een van de drukste luchthavens in het hele land.

De luchthaven biedt haar diensten aan zowel binnenlandse, internationale en chartervluchten. Luchtvaartmaatschappijen die diensten verlenen aan de luchthaven Faro zijn onder andere Aer Lingus, Air Berlin, British Airways, Easyjet, Lufthansa, Luxair, Ryanair, Thomas Cook Airlines België, en Scandinavian Airlines.

Zodra bezoekers naar de luchthaven Faro in Portugal, zijn er een aantal voorzieningen dat ze wellicht geïnteresseerd zijn in, waaronder een aantal uitstekende mogelijkheden om te winkelen, autoverhuur kiosken, en gebieden om toeristische informatie te ontvangen over de streek, met inbegrip van wat er te doen is, waar om te eten, en waar te verblijven.