Autoverhuur Viseu

» Auto Huren » Autoverhuur Viseu

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Viseu

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Viseu om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Viseu guide

Autoverhuur Viseu

Autohuur Viseu

Viseu is een stad gelegen in het Centro regio van Portugal. Het is een prachtige heuvel stad gelegen tussen de Serra do Caramulo en de Serra de Estrela berggebieden. Viseu heeft een bevolking van 99.593 inwoners (2011) en is 507,1 vierkante kilometer groot. De stad is goed bekend om zijn levendige kunstscene en de activiteit van wijn maken.

Het historische centrum in Viseu is goed onderhouden met verborgen steegjes, straten met kinderkopjes, en interessante hoeken. Er zijn een aantal herenhuizen die zijn Barok en Renaissance in het ontwerp. De restanten van stadspoorten zijn ook hier gevestigd. Het grootste deel van het centrum is de gotische en romaanse Se (kathedraal), dat is een van de mooiste in het hele land. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere een Oude Markt in Rua Formosa, Porta dos Cavaleiros, Museum Grao Vasco, en het Museum Casa Almeida Moreira.

Viseu wordt bediend door de Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informeel bekend als de luchthaven van Porto. Het ligt ongeveer 92.45 kilometers van het centrum van de stad.