Autoverhuur Vilamoura

» Auto Huren » Autoverhuur Vilamoura

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Vilamoura

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Vilamoura om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Vilamoura guide

Autoverhuur Vilamoura

Autohuur Vilamoura

Vilamoura is een stad gelegen in de zuidelijke regio van de Algarve in Portugal. Het is eigenlijk een speciaal gebouwde jachthaven en resort dat werd vanuit het niets gecreëerd door Cupertino de Miranda, een rijke bankier die in Porto. Vilamoura is ongeveer 20 vierkante kilometer en is een van de grootste badplaatsen in heel Europa. Omdat de hele stad is in particulier bezit, het ontwerp is heel decadent. Het was de gastheer van de Almond Blossom Cross Country 1996-2003.

De jachthaven ligt in het hart van Vilamoura en kan huisvesten meer dan 1.000 boten. Het is omgeven door vakantiehuizen, drie tot vijf sterren hotels, restaurants, bars, en zelfs een beetje casino. Veel mensen charter boten om een ​​aantal big game vissen en parasailing en jetskiën doen. Particulieren kunnen ook rondleidingen door grotten langs de kustlijn. Er is ook een museum met aandacht voor het verleden van het gebied en Romeinse ruïnes, waaronder badhuizen.

De stad van Vilamoura ligt op 14.84 kilometers van de luchthaven van Faro (FAO).