Autoverhuur Praia Da Rocha

» Auto Huren » Autoverhuur Praia Da Rocha

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Praia Da Rocha

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Praia Da Rocha om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Praia Da Rocha guide

Autoverhuur Praia Da Rocha

Autohuur Praia Da Rocha

Praia da Rocha is een mooi strand aan de Atlantische Oceaan, gelegen in het centrum van Portimao in het zuiden van Portugal. Het is niet ver van de jachthaven in de stad. Sinds 2005 is de Praia da Rocha gastheer van de Mundialito de Futebol de Praia, een beach soccer toernooi. Het is een bruisende vakantieoord en een grote toeristische trekpleister sinds de negentiende eeuw.

Tevens bevindt zich op de Praia da Rocha is het Fort van Santa Catarina, bekend als de Forte de Santa Catarina in het Portugees. Het is een fort dat de lokale nederzettingen en de monding van Rio Arade verdedigd. Het werd gebouwd tijdens het bewind van koning Filips III. De site werd voor het eerst bezet door een heiligdom dat gewijd was aan Santa Catarina de Alexandria. Degenen die lopen in het fort zie je een gotische stijl deur die nog steeds bestaat uit het heiligdom.

Een lange houten wandelpad lijnen het strand, dat is gevuld met tal van restaurants, cafes, bars, en kleine boetiekjes. Het is een van de beste plaatsen in Portugal om echt te ervaren strandleven.

Het strand ligt op 51.61 kilometers van de luchthaven van Faro (FAO).