Autoverhuur Porto Lucthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Porto Lucthaven

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Porto Lucthaven

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Porto Lucthaven om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Porto Lucthaven guide

Autoverhuur Porto Lucthaven

Autohuur Porto Lucthaven

De Porto Airport, dat voorheen bekend als de Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO) is een internationale luchthaven die is gelegen in de nabijheid van de stad van Porto, slechts 9,6 kilometer van het centrum van de stad. Het is de derde drukste luchthaven in Portugal op basis van alle luchtvaartactiviteiten en de derde drukste luchthaven in termen van passagiers. In 2010 waren er 55.432 vliegbewegingen en 5.279.362 passagiers.

Luchtvaartmaatschappijen die regelmatig dienst deze luchthaven door middel van nationale, internationale en chartervluchten Air Berlin, Easyjet, Iberia, Lufthansa, Luxair, Ryanair, SATA International, Zwitserse International, en TAP Airlines op te nemen. De meeste vluchten naar de luchthaven van Porto optreden tijdens de zomermaanden van april tot oktober, wanneer toeristische seizoen is op een all time high.

Zodra bezoekers naar Porto Airport in Portugal, zijn er een aantal voorzieningen dat ze wellicht geïnteresseerd zijn in, waaronder een aantal uitstekende mogelijkheden om te winkelen, autoverhuur kiosken, en gebieden om toeristische informatie te ontvangen over de streek, met inbegrip van wat er te doen is, waar om te eten, en waar te verblijven.