Autoverhuur Portimao

» Auto Huren » Autoverhuur Portimao

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Portimao

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Portimao om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Portimao guide

Autoverhuur Portimao

Autohuur Portimao

Portimao is een Portugese stad in de Algarve in het zuiden van Portugal, langs de kust. Het werd formeel bekend als Vila Nova de Portimão tot 1924 toen het werd opgenomen. De stad heeft 41.000 inwoners (2009) en is een van de meest bevolkte gebieden in de hele regio.

Portimao is bekend om zijn sportieve evenementen, met name de Mundialito de Futebol de Praria – een beach soccer toernooi gehouden per jaar. Andere sporten die populair zijn in het gebied zijn kitesurfen en surfen. Portimao is ook bekend om de jaarlijkse Portimao, Portugal Match Cup, een prestigieus zeilen zelfs deel uit van de World Match Racing Tour.

De stad staat bekend om haar prachtige strand – Praia da Rocha. Het is een zeer populaire vakantiebestemming bestemming voor veel in heel Europa. Er is ook het Fort van Santa Catarina, bekend als de Forte de Santa Catarina in het Portugees. Het is een fort dat de lokale nederzettingen en de monding van Rio Arade verdedigd. Het werd gebouwd tijdens het bewind van koning Filips III.

De stad Portimao ligt op 52.05 kilometers van de luchthaven van Faro (FAO). De luchthaven is erg druk in de zomermaanden, waar meer dan vijf miljoen passagiers. Luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Faro te bieden zijn onder andere Aer Lingus, Air Berlin, British Airways, Easyjet, Lufthansa, Luxair, Ryanair, Thomas Cook Airlines België, en Scandinavian Airlines.