Autoverhuur Oeiras

» Auto Huren » Autoverhuur Oeiras

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Oeiras

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Oeiras om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Oeiras guide

Autoverhuur Oeiras

Autohuur Oeiras

De gemeente Oeiras ligt in het westelijke deel van de Lissabon Metropolitan Area. Het is in een agglomeratie met de stad Lissabon. De gemeente heeft een bevolking van 168.475 inwoners (2010) en is 45,7 vierkante kilometer in omvang. De stad Oeiras binnenkant van de gemeente is een van de meest bevolkte steden van het land.

Er is een grote verscheidenheid aan attracties te zien, terwijl in Oeiras, met inbegrip van de Fabrica da Pólvora, dat is een voormalige buskruit factor die actief was in de zestiende eeuw, en Dichters Park, dat is een mooie groene ruimte waarin een aantal standbeelden van bekende Portugese schrijvers en dichters. Er is ook de Mariene Wandeling, een prachtige boulevard die aansluit op de Torre Beach, en een moderne jachthaven.

Ongeveer 19.09 kilometers van de gemeente Oeiras is de Lissabon Portela Airport (LIS). Luchtvaartmaatschappijen die vanaf de luchthaven Easyjet, Iberia, Continental Airlines, KLM, British Airways, Lufthansa, Air France, US Airways, Aer Lingus, en Europa op te nemen.