Autoverhuur Montijo

» Auto Huren » Autoverhuur Montijo

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Montijo

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Montijo om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Montijo guide

Autoverhuur Montijo

Autohuur Montijo

Kommunen Montijo ligger i Lisboa-regionen i Portugal. Det har en befolkning på 40,199 innbyggere (2001) oDe gemeente Montijo is gelegen in de Lisboa regio van Portugal. Het heeft een bevolking van 40.199 inwoners (2001) en is 348 vierkante kilometer groot. De gemeente bestaat uit acht parochies. Montijo is de enige gemeente die geen territoriale continuïteit als er delen van Montijo die niet worden samengevoegd.

Een ding te doen, terwijl in Montijo is een bezoek aan de Montijo Stedelijk Museum. Het is gelegen in de historische wijk van Montijo parochie. De gevonden voorwerpen in het museum behoren tot het stadhuis en worden gebruikt om niet alleen de bevordering van hedendaagse Montijo, maar ook inzicht bieden in de geschiedenis van het gebied. Er is ook een aantal jachtgebieden, waar individuen kunnen wilde zwijnen en eenden te jagen.

Montijo wordt bediend door de Lissabon Portela Airport (LIS), en het ligt 17.24 kilometers van de stad.