Autoverhuur Maia

» Auto Huren » Autoverhuur Maia

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Maia

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Maia om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Maia guide

Autoverhuur Maia

Autohuur Maia

De gemeente Maia is gelegen in de regio Norte van Portugal. De gemeente heeft een bevolking van 135.049 inwoners (2011) en is verdeeld over 83,7 vierkante kilometer land. De gemeente bestaat uit 17 parochies, met inbegrip van Aguas Santas en Pedroucos. Deze gemeente is mogelijk een van de meest geïndustrialiseerde in de hele regio.

Sommige plaatsen op, terwijl in Maia bezoeken zijn de Maia Zoo en het St Cruz boerderij aan de wijn te proeven. De gemeente is ook bekend om zijn moderne architectuur. Andere plaatsen om te bezoeken zijn het Museum voor Geschiedenis en Volkenkunde, St. Maria Kerk, en de rivier de Douro, waar er dagelijks cruises beschikbaar.

Maia wordt bediend door de Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informeel bekend als de luchthaven van Porto. Het ligt op ongeveer 5.65 kilometers van het centrum van de stad. Het is de derde drukste luchthaven in Portugal op basis van alle luchtvaartactiviteiten en de derde drukste luchthaven in termen van passagiers. Luchtvaartmaatschappijen die regelmatig dienst deze luchthaven door middel van nationale, internationale en chartervluchten Air Berlin, Easyjet, Iberia, Lufthansa, Luxair, Ryanair, SATA International, Zwitserse International, en TAP Airlines op te nemen.