Autoverhuur Lissabon Lucthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Lissabon Lucthaven

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Lissabon Lucthaven

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Lissabon Lucthaven om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Lissabon Lucthaven guide

Autoverhuur Lissabon Lucthaven

Autohuur Lissabon Lucthaven

De Lissabon Portela Airport (LIS), algemeen bekend als de luchthaven van Lissabon is een internationale luchthaven die is ongeveer zeven kilometer ten noorden van het kasteel van São Jorge, gelegen in de hoofdstad van gelegen Lissabon. Deze luchthaven is de belangrijkste toegangspoort voor het land als een belangrijke Europese hub. Het wordt beschouwd als een van de grootste luchthavens in Zuid-Europa.

In 2010 heeft de luchthaven van Lissabon had 138.147 vliegbewegingen en de geleverde diensten aan 14.035.273 passagiers die vanuit Europa en de rest van de wereld.

De luchthaven biedt haar diensten aan internationale en chartervluchten. Luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar dit vliegveld zijn onder andere Aer Lingus, Air France, British Airways, Continental Airlines, Easyjet, Iberia, KLM, Lufthansa, US Airways, en Europa.

Zodra bezoekers op de luchthaven van Lissabon in Portugal, zijn er een aantal voorzieningen dat ze wellicht geïnteresseerd zijn in, waaronder een aantal uitstekende mogelijkheden om te winkelen, autoverhuur kiosken, en gebieden om toeristische informatie te ontvangen over de streek, met inbegrip van wat er is te doen, waar te eten, en waar te verblijven.