Autoverhuur Lagos

» Auto Huren » Autoverhuur Lagos

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Lagos

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Lagos om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Lagos guide

Autoverhuur Lagos

Autohuur Lagos

Lagos is een Portugese stad in de Algarve in het zuidelijke deel van het land. Het heeft een bevolking van 30.755 inwoners (2011) en omvat 212,99 vierkante kilometer land. Lagos is een van de meest bezochte plaatsen in niet alleen de regio, maar binnen alle van Portugal vanwege de stranden, restaurants, hotels, bars, en levendige zomer het leven. Lagos is ook het historische centrum voor de Age of Discovery in Portugal.

Een deel van de stranden in Lagos behoren Meia Praia, Praia Solaria, en Praia de Batata (die bekend staat voor het houden van een aantal muziekfestivals in de zomer maanden).

Andere dingen te zien in Lagos zijn de Ponta de Piedade, waar mensen kunnen boottochten naar een aantal van de natuurlijke grotten in het gebied, de haven, die een levendige vismarkt herbergt, en de Bone Kapel te zien.

Lagos is onderhouden door de luchthaven van Faro (FAO). Het ligt op slechts 62.9 kilometers van het centrum van de stad.