Autoverhuur Ilha Terceira

» Auto Huren » Autoverhuur Ilha Terceira

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Ilha Terceira

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Ilha Terceira om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Ilha Terceira guide

Autoverhuur Ilha Terceira

Autohuur Ilha Terceira

Ilha Terceira is een prachtig eiland in de Azoren voor de kust van Portugal. Het is een van de grootste eilanden en beschikt over een bevolking van 56.000 inwoners (2011) en is 396,75 vierkante kilometer groot. Het is de thuisbasis van de oudste stad van de Azoren en een UNESCO World Heritage Site – Angra do Heroismo. Dingen te zien hier onder meer het Castelo de Sa Joao Baptista do Monte Brasil, het oude plein, en een aantal religieuze gebouwen.

Er is een groot strand van het eiland – Praia de Vitoria. Hoewel het vrij klein is, het is een populaire lokale ontmoetingsplaats. Ook populair zijn de stierengevechten op het eiland.

Veel mensen bezoeken de vulkanische grotten die zijn van nature gevormd. Deze grotten zijn de Gruta doen Natal en de Algar do Carvao.

Ilha Terceira wordt bediend door de Lajes Field Airport (TER), ook bekend als de Lajes Air Base. Het is gelegen 12.02 kilometers van Ilha Terceira. Het is eigenlijk een multifunctionele Air Field, het verstrekken van huis om niet alleen een regionale lucht passagiersterminal, maar ook de Portugese luchtmacht en een United States Air Force onthechting basis. SATA International en TAP Portugal biedt dagelijkse vluchten naar Lajes Veld van het vliegveld in Lissabon, en er zijn een aantal luchtvaartmaatschappijen dat seizoensgebonden chartervluchten, waaronder Air Transat, Arkefly, en Thomas Cook bieden.