Autoverhuur Guarda

» Auto Huren » Autoverhuur Guarda

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Guarda

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Guarda om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Guarda guide

Autoverhuur Guarda

Autohuur Guarda

De gemeente Guarda ligt in het Centro regio van Portugal. Het heeft een bevolking van 44.149 inwoners (2011) en is 712,1 vierkante kilometer groot. De gemeente bevat 55 verschillende parochies, waaronder Albardo, Valhelhas, en Monte Margarida.

Binnen de gemeente is de stad Guarda. Het is de grootste stad in de gemeente en de hoogste stad van heel Portugal, met een hoogte van 1.056 meter.

Een ding om te zien is de Vila Nova de Fozcoa. Het is een klein dorpje gelegen in de internationale beschermd gebied Douro. Het is bekend om zijn prachtige wijngaarden en oude rock-figuren, waaronder de rivier de Coa Valley Archeologisch Park. De cijfers werden honderden jaren geleden.

Rondom de gemeente zijn een aantal voormalige vestingwerken en een prachtige kathedraal. Er is ook de barokke Misericordia kerk.

Guarda wordt bediend door de Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informeel bekend als de luchthaven van Porto. Het ligt op ongeveer 143.02 kilometers van het centrum van de stad.