Autoverhuur Evora

» Auto Huren » Autoverhuur Evora

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Evora

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Evora om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Evora guide

Autoverhuur Evora

Autohuur Evora

Evora is een Portugese stad gelegen in het Aletejo regio. Het heeft een bevolking van 41.159 inwoners (2004). De hele stad wordt vermeld als een UNESCO World Heritage Site. Het is ook een lid van de oudste steden van Europa Netwerk. Dit komt door het grote aantal monumenten uit van meerdere historische perioden, waaronder een Romeinse tijd tempel, evenals de middeleeuwse muren die nog omsluiten het historische centrum van de stad.

Het Aquaduct van Silver Water is een van de belangrijkste sites. Het werd gebouwd tussen 1531 en 1537 aan zoet water naar de stad. De kathedraal van Evora werd gebouwd tussen de jaren 1280/40 en is een van de belangrijkste Portugese gotische monumenten. Er is ook Giraldo Square in het centrum van de stad, Universiteit van Évora, Paleis van de Hertogen van Cadaval, de Romeinse tempel van Evora, en de Cromeleque dos Almendres.

De stad Evora wordt bediend door de Lissabon Portela Airport (LIS), en het ligt 83.06 kilometers van de stad.