Autoverhuur Costa Verde

» Auto Huren » Autoverhuur Costa Verde

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Costa Verde

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Costa Verde om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Costa Verde guide

Autoverhuur Costa Verde

Autohuur Costa Verde

Costa Verde, wat zich vertaalt naar “Green Coast” in het Portugees, is een mooi toeristisch gebied gelegen in het noordwesten van Portugal. Het herbergt een aantal populaire steden, waaronder Porto, Miramar, Braga en Barcelos.

De regio strekt zich uit langs de kust tot aan Spanje. Het is algemeen bekend om zijn geografische schoonheid, met inbegrip van rivieren, bergen en natuurparken. Het herbergt ook het Kasteel in Guimaraes, dat was de geboorteplaats van de eerste koning en stichter van de natie van Portugal, Dom Alfonso Henriques. Een aantal van de steden in deze regio datum helemaal terug tot de Romeinse tijd, met inbegrip van Ponte de Lima. De stranden zijn zeer populair voor zowel de Portugese en buitenlandse reizigers, met name uit Noord-Europa.

De hele regio van de Costa Verde wordt bediend door de luchthaven van Porto (OPO), officieel bekend als de Francisco de Sa Carneiro Airport. Luchtvaartmaatschappijen die dienst dit vliegveld zijn onder meer Easyjet, Air Berlin, Iberia, Ryanair, Lufthansa, Luxair, Zwitserse International, SATA International, en TAP Airlines.