Autoverhuur Coimbra

» Auto Huren » Autoverhuur Coimbra

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Coimbra

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Coimbra om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Coimbra guide

Autoverhuur Coimbra

Autohuur Coimbra

Coimbra is een stad die eens de hoofdstad van Portugal tijdens de Hoge Middeleeuwen. Het is ook de thuisbasis van de Universiteit van Coimbra, een van de oudste universiteiten in Europa en de oudste academische instelling in de Portugees sprekende wereld. De stad is ook bekend voor het onderbrengen van een aantal archeologische structuren, waarvan sommige dateren al in de Romeinse tijd, met inbegrip van goed bewaard gebleven cryptoporticus en aquaduct.

De stad heeft een bevolking van 101.069 inwoners (2001), en het is een van de belangrijkste stedelijke centra in Portugal na Lissabon en Porto.

Enkele van de andere dingen te zien in Coimbra zijn de botanische tuinen, de oude kathedraal, de nieuwe kathedraal van Coimbra, Middeleeuwse Downtown, Mermaid’s Garden, en het Machado de Castro National Museum.

Coimbra is onderhouden door de Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informeel bekend als de luchthaven van Porto. Het ligt op ongeveer 118.65 kilometers van het centrum van de stad.