Autoverhuur Chaves

» Auto Huren » Autoverhuur Chaves

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Chaves

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Chaves om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Chaves guide

Autoverhuur Chaves

Autohuur Chaves

Chaves is een gemeente in het noorden van Portugal. Het is de tweede meest bevolkte gemeente in het district Vila Real). Chaves heeft een bevolking van 44.186 inwoners (2004) en is 591,3 vierkante kilometer groot. Het ligt op slechts tien kilometer van de zuidelijke grens Portugal deelt met Spanje.

Door de jarenlange militaire geschiedenis van Chaves, zijn er een aantal forten in de omgeving. Twee middeleeuwse vestingwerken bestaan ​​vandaag de dag – de Monforte kasteel en de Santo Estevao Tower. Er is ook een aantal zeventiende-eeuwse forten, met inbegrip van Forte de São Neutel en Forte de Sao Francisco.

Andere dingen die nog steeds bestaan ​​is een Romeinse tijdperk brug, het kasteel van Chaves, Kerk van Santa Maria Maior, en de Kapel van Sao Caetano.

Chaves wordt bediend door de Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informeel bekend als de luchthaven van Porto. Het ligt op ongeveer 114.66 kilometers van het centrum van de stad.