Autoverhuur Braganca

» Auto Huren » Autoverhuur Braganca

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Braganca

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Braganca om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Braganca guide

Autoverhuur Braganca

Autohuur Braganca

De stad Braganca is gelegen in het noordoosten van Portugal in de regio Norte. De stad heeft een bevolking van 34.774 inwoners (2001) en is 1,173.57 vierkante kilometer groot. De stad staat bekend om een ​​aantal van haar lokale souvenirs, zoals rieten manden en keramiek.

De stad van de belangrijkste attractie is de Cidadela. Het is bijna een apart dorp dat ligt boven de stad en toont een duidelijke middeleeuwse sfeer. In de Cidadela is er de Torre de Menagem, een groot houden die behoren tot een kasteel gebouwd voor de hertogen van Bragança, de laatste koninklijke familie in Portugal. Ook binnenin is de Domus Municipalis, een elfde-eeuwse raadzaal, en wat is een prediking kruis dat oprijst uit een prehistorische varken is terug net buiten het kasteel.

Bragança wordt bediend door de Bragança Stedelijk / Regional Airport (BGC). Het ligt op 5.79 kilometers van het centrum van de stad. Het biedt dagelijkse lijnvluchten via Aero VIP naar de luchthaven van Lissabon (LIS) en Vila Real Airport (VRL). Het heeft geen onderhoud uit aan het andere nationale of internationale vluchten. Om de Bragança luchthaven te bereiken van buiten Portugal, moeten personen vliegen in een van de twee eerder genoemde luchthavens en neem dan een vlucht in de stad.