Autoverhuur Braga

» Auto Huren » Autoverhuur Braga

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Braga

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Braga om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Braga guide

Autoverhuur Braga

Autohuur Braga

De stad Braga is gelegen in het noordwestelijke deel van Portugal in de regio Norte. Het herbergt de oudste aartsbisdom in het land en is de derde grootste stad van heel Portugal. Het is ook de oudste stad van Portugal, niet te vergeten een van de oudste christelijke steden gevonden over de hele wereld. De stad heeft een bevolking van 181.819 inwoners (2011), waarmee het direct achter Lissabon en Porto, en is 183,51 vierkante kilometer groot.

Er zijn tal van kerken in het historische centrum van de stad, waaronder de kathedraal van Braga (dat is het belangrijkste historische monument in Braga), de neo-klassieke Populo Kerk, de renaissance-stijl Misericordia kerk, en de Saint Paul kerk.

Populaire musea zijn onder andere de kathedraal Treasure Museum, Beeld Museum, en de Biscainhos Museum.

Andere dingen om te zien onder andere de rooms Idol’s Fountain, de toren van Braga Castle, Aartsbisschop Paleis van Braga, en Raio Palace.

Braga is onderhouden door de Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informeel bekend als de luchthaven van Porto. Het ligt ongeveer 39.44 kilometers van het centrum van de stad.