Autoverhuur Beja

» Auto Huren » Autoverhuur Beja

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Beja

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Beja om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Beja guide

Autoverhuur Beja

Autohuur Beja

Beja is een Portugese locatie in de stad in de regio Alentejo. Het heeft een bevolking van 23.970 inwoners en is 1,147.1 vierkante kilometer groot. Beja staat bekend om het aantal historische bezienswaardigheden binnen de stadsgrenzen.

Er is de Beja Castle, dat een meerderheid van de stad domineert. Het werd opgericht in de dertiende eeuw op de resten van een Romeins castellum tijdperk, dat vroeger werd versterkt door de Moren. Individuen kunnen naar de top van de te houden door klimmen 197 stappen.

Er is ook de Visigotische Museum. Het is een witte Latijns – Visigotische Kerk van Santo Amaro. Het is een van nog vier kerken die uit de pre-Romeinse tijden. Bepaalde delen van de kerk na de hele weg terug naar de sixthe eeuw. Er is een klein archeologisch museum binnen.

De stad Beja wordt bediend door de luchthaven van Faro (FAO). Het ligt op slechts 111.78 kilometers van het centrum van Faro, de hoofdstad.