Autoverhuur Barcelos

» Auto Huren » Autoverhuur Barcelos

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Barcelos

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Barcelos om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Barcelos guide

Autoverhuur Barcelos

Autohuur Barcelos

Barcelos is een stad in de regio Norte van Portugal. Het heeft een bevolking van 20.625. Het was oorspronkelijk bekend als een Romeinse nederzetting en de zetel in de vijftiende eeuw van de eerste hertog van Bragança. Terwijl het paleis gebouwd voor de hertogen werd verwoest tijdens een aardbeving in de achttiende eeuw, vandaag is het een prachtig openluchtmuseum.

De stad staat bekend om haar symbool – “De Haan van Barcelos ‘de haan, genaamd in het Portugees” O Galo de Bracelos “, of Er zijn veel verhalen achter dit symbool en kan gezien worden vandaag de dag op veel handwerk, iets waar de stad bekend om staat.

Sommige van de dingen te zien, terwijl in Barcelos zijn de Wachttoren van Barcelos, dat is een granieten constructie gemaakt in een basis vierkant. Het was een gevangenis in 1595, maar vandaag is een ambachtelijke centrum en als nationaal monument. Er is ook de Romaanse – gotische parochiekerk van Santa Maria Maggiore, de middeleeuwse brug over de rivier de Cavado (een andere nationale monument) en de barokke kerk van Jezus Christus van het kruis. Ten slotte is er het Paleis van de Graven van Barcelos. Deze gotische geïnspireerde paleis werd gebouwd in het begin van de vijftiende eeuw en vandaag de dag is de thuisbasis van het Archeologisch Museum van Barcelos.

Barcelos wordt bediend door de Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informeel bekend als de luchthaven van Porto. Het ligt ongeveer 32.18 kilometers van het centrum van de stad.