Autoverhuur Aveiro

» Auto Huren » Autoverhuur Aveiro

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Aveiro

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Aveiro om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Aveiro guide

Autoverhuur Aveiro

Autohuur Aveiro

Aveiro is een stad gelegen in het Centro regio van Portugal. Het heeft een bevolking van 73.559 inwoners (2006), waardoor het de tweede meest bevolkte stad in de regio. Aviero is 199,9 vierkante kilometer groot. De stad is bekend in heel Portugal voor ovos mollen en trouxas de ovos, traditionele zoetigheden die gemaakt zijn met eieren en “Tripa de aviero.” Vanwege het aantal kanalen en boten door de hele stad, is het soms aangeduid met zijn bijnaam – de Portugese Venetië.

Er is veel te zien in de stad, waaronder de Moliceiros van Aveiro, de vuurtoren van Aveiro op het Praia de Barra, de kathedraal van Aveiro, en het oude station. Veel mensen, zoals wandelen door de pleinen en straten, omdat ze interessante dingen te zien, zoals de typische azulejo gevels vaak gevonden in het gebied.

Aveiro ligt op slechts 68.4 kilometers van de dichtstbijzijnde luchthaven – de luchthaven van Porto (OPO), meer formeel bekend als het Francisco de Sa Carneiro Airport.Verschillende binnenlandse en internationale vluchten, alsook chartervluchten zijn Easyjet, Lufthansa, Ryanair, Zwitserse International, Iberia, en Luxair.