Autoverhuur Almancil

» Auto Huren » Autoverhuur Almancil

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Almancil

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Almancil om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Almancil guide

Autoverhuur Almancil

Autohuur Almancil

Almancil is een stad gelegen in de Algarve in het zuiden van Portugal. Het beschikt over een relatief kleine bevolking van 8.795 inwoners (2001) en is 62,96 vierkante kilometer groot. Het is een vakantieoord langs de kust van Portugal en herbergt een aantal vakantie-ontwikkelingen voor de lange termijn vakantiegangers. Het gebied staat bekend om zijn beroep in de richting van reizigers uit Engeland.

Een van de belangrijkste voorbeelden van de Algarve architectuur in het gebied is de kerk van Sao Lourenco. Gebouwd in de zeventiende eeuw werd deze kerk gewijd aan Sint-Laurentius van Rome. Binnen zijn er prachtige achttiende eeuwse keramische tegels. Ook hier is het Estadio Algarve, dat is de thuisbasis van de SC Farense en Louletano DC.

De stad Almancil wordt bediend door de luchthaven van Faro (FAO). Het ligt op slechts 7.82 kilometers van het centrum van Faro, de hoofdstad.