Autoverhuur Agueda

» Auto Huren » Autoverhuur Agueda

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Agueda

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Agueda om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Agueda guide

Autohuur Agueda

Autoverhuur Agueda

Agueda is een Portugese gemeente gelegen in de regio Centre. De gemeente heeft een bevolking van 49.857 inwoners (2008) en is 335,28 vierkante kilometer groot. Het wordt beschouwd als een zeer belangrijk industrieel en commercieel centrum, want het ligt in een zeer vruchtbaar gebied in het land. Enkele van de belangrijkste sectoren zijn boomgaarden, maïs oogsten, maar ook wijngaarden. De wijnen die afkomstig zijn van Agueda zijn zeer goed bekend.

Het gebied staat ook bekend om de traditionele klei aardewerk, brei ambachten, handgemaakte manden, en leerlooierij producten. Zijn belangrijkste bijdrage aan de Portugese keuken is het speenvarken.

Sommige dingen te zien, terwijl in Agueda zijn onder andere de archeologische site van Cabeco do Vouga, ook wel bekend als de Romeinse Castelium Marnelis. Het is een archeologische opgraving van de resten van vroege Romeinse civitates. Andere dingen om te zien onder meer de Convento do Santo Antonio en de Convento de Santa Maria de Lama’s. Beide staan ​​bekend om de buitengewone architectuur.

Agueda wordt bediend door de Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), informeel bekend als de luchthaven van Porto. Het ligt ongeveer 78.22 kilometers van het centrum van de stad.