Autoverhuur Abrantes

» Auto Huren » Autoverhuur Abrantes

 

car-rental

Vind de beste prijs voor autoverhuur in Portugal

Autohuur Abrantes

Vergelijk tarieven van meerdere autoverhuurverdelers in Abrantes om de beste deal te vinden. Enkele van de autoverhuurbedrijven die we vergelijken zijn Gold Car, Budget, Avis, Hertz, Sixt en vele anderen.

Abrantes guide

Autohuur Abrantes

Autoverhuur Abrantes

Abrantes is een grote gemeente in de Portugese regio Centro. De gemeente heeft een bevolking van 21.326 inwoners (2001) en is 714,69 vierkante kilometer groot. De gemeente is verdeeld in 19 burgerlijke parochies, waaronder Alferrare, Alvega, en Sao Joao, het historische centrum van het gebied en waar de gemeentelijke zetel ligt.

Een van de meest populaire attracties is het Castelo de Abrantes. Het ziet er op de stad Abrantes en is zeer bekend om haar prachtige florale decoraties. Er is ook de Misericordia kerk, die dateert uit 1584 en staat bekend om haar prachtige religieuze panelen gedaan door Gregorio Lopes.

Abrantes wordt bediend door de Lissabon Portela Airport (LIS), en het ligt 111.02 kilometers van de stad. De luchthaven biedt zijn diensten aan voor internationale en chartervluchten, met inbegrip van Europa, US Airways, Easyjet, Continental Airlines, British Airways en Aer Lingus.